Uniek *** Goedkoop *** uit voorraad leverbaar *** Makkelijk *** Service

Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen


Wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij hebben een aantal vragen toegelicht en op een rij gezet.

Bestellen


Ik heb liever een andere dieptemaat dan 30cm kan dit?

Op dit moment hebben wij 2 modellen met een dieptemaat van 30cm. Wanneer u een andere maat wenst kunt u dit altijd aan ons doorgeven. Bij een hoge oplage of bij verhoogde interesse kunnen we dit eventueel opnemen in ons assortiment.

Ik wil de delen liever persoonlijk ophalen, is dit mogelijk?

Naast de pakketten laten verzenden kunt u de delen ook bij ons persoonlijk ophalen. Aan huis hebben wij een beperkte voorraad zodat u deze direct mee kunt nemen. Dit kan echter alleen op afspraak en u dient contant en gepast te betalen. Houd er rekening mee dat persoonlijk opgehaalde kastdelen niet retour gebracht/verzonden kunnen worden.

Retour


Ik heb de delen ontvangen maar wil deze toch terugsturen, kan dit?

Verven


Kunnen jullie de delen voor ons verven?

In verband met de grote hoeveelheid kasten die wij verkopen is het helaas niet mogelijk om de delen voor u te verven.

Moet ik de delen eerst verven of eerst in elkaar zetten?

Dit is geheel aan u en afhankelijk van de mogelijkheden en wensen die u heeft. Het voordeel van eerst verven is dat u de delen sneller kunt verven en geen last heeft van hoekjes. Het nadeel hiervan is dat u veel ruimte nodig heeft om de delen neer te leggen en u kunt de naden blijven zien wanneer u de delen heeft gemonteerd. Wanneer u de delen eerst in elkaar zet kunt u de delen met lijmklemmen fixeren zonder dat u de verf beschadigt en u kunt de naden verven voor een strakker resultaat. Het nadeel hiervan is dat het verven wat meer tijd in beslag zal nemen.

Moet ik de delen voorbehandelen met grondverf?

Geadviseerd wordt een speciale grondverf voor MDF te gebruiken. Wij gebruiken echter vaak zelf behangplaksel als voorstrijk. Dit is goedkoper en werkt sneller. Uiteraard is dit op eigen verantwoordelijkheid

Welke verf kan ik het beste gebruiken?

U kunt zowel verf op waterbasis als verf op terpentine basis gebruiken. Het voordeel van verf op waterbasis is dat deze snel droogt en weinig geur achterlaat. Het voordeel van verf op terpentine basis is dat deze beter bestand is tegen krassen wanneer u de delen regelmatig wisselt.

Op de website staat ook dat je de delen kunt behangen, hoe werkt dit?

Kies een leuk behang, knip of snij deze in stroken van 30cm en plak deze met houtlijm op een gemonteerd deel.

Monteren


Ik ben niet zo handig in het monteren, kan ik dit door jullie laten doen?

Hoewel de delen eenvoudig te monteren zijn met bijgeleverde montage beschrijving kunnen wij de delen uiteraard voor u monteren. Wij rekenen hiervoor 7,50 euro per deel. Houd er rekening mee dat de delen dan niet verstuurd kunnen worden en dat de delen plat vervoerd dienen te worden ter bescherming. Voor het monteren wordt een week extra levertijd gerekend ivm het uitharden van de lijm. Wanneer u de delen wilt laten monteren kunt u contact opnemen om de mogelijkheden en de voorwaarden te bespreken.

Stapelen


Moeten de delen aan elkaar of aan de muur vastgemaakt worden?

Dit is in principe en met normaal gebruik niet nodig. De delen zijn stevig van zichzelf en door deze te stapelen wordt de kast nog steviger. Neem bij twijfel contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over een bepaalde opstelling.

Kan ik de delen aan de muur bevestigen en hoe doe ik dat?

De delen zijn in eerste instantie bedoeld om vanaf de grond te stapelen. Uiteraard kunnen deze ook aan de muur bevestigd worden wanneer gewenst. Neemt u hiervoor contact op met de plaatselijke bouwmarkt voor advies. De montage is namelijk per muur verschillend.

Heeft u hierna als nog een vraag?